Crveni napitak za ljubav

recepti_bez_slike
pola čaše smrznutih brusnica pola čaše smrznutog šumskog voća jednu bananu pola šalice prije skuhanog zelenog čaja 1 dl sojinog mlijeka s okusom vanilije žlica meda Crveni napitak za ljubav priprema se tako da: U blenderu pomiješajte i usitnite sve sastojke dok ne dobijete gustu, kremastu teksturu. Odaberite lijepe čaše. Nek budu prozirne da se vidi krasna crvena boja i.....poslužite. Užitak za dvoje je spreman! Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.5 (+21)
Godine vas ne štite od ljubavi. I dobro je da je tako. Međutim, ljubav vas, donekle, može zaštiti od starosti. Zato bih s vama rado podijelila ovaj recept za ukusan napitak kojeg možete pripremiti partneru za Valentinovo. Jednostavan je, ukusan i jako, jako crven....to je crveni napitak za ljubav

Ovaj Crveni napitak za ljubav svojom će bojom, ali i slatkoćom i osvježavajućim okusom biti dobar dodatak za Dan zaljubljenih.

Za napitak pripremite (naravno, za dvije osobe):

  • pola čaše smrznutih brusnica
  • pola čaše smrznutog šumskog voća
  • jednu bananu
  • pola šalice prije skuhanog zelenog čaja
  • 1 dl sojinog mlijeka s okusom vanilije
  • žlica meda

Crveni napitak za ljubav priprema se tako da:

U blenderu pomiješajte i usitnite sve sastojke dok ne dobijete gustu, kremastu teksturu. Odaberite lijepe čaše. Nek budu prozirne da se vidi krasna crvena boja i.....poslužite. Užitak za dvoje je spreman!

Prosjek: 3.5 (+21)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)