Upoznajte Yello – servis za dostavu namirnica s receptima

Kuhanje kod kuće se uvelike razlikuje od kuhanja u restoranu. U restoranu, ako jednom dobro skuhate tjesteninu, morate je skuhati još 30 puta, za svaku osobu koja je naruči. Međutim, kod kuće to morate učiniti samo jednom i, vjerojatno, ste uspjeli. Da bi bili sigurni u uspjeh pomaže vam Yello meal kit, sustav koji nudi potpuno novo iskustvo u pripremi hrane.
Recepti.hr - 1 - slika

Što je Yello servis za dostavu namirnica i sastojaka?

Yello je prva platforma u Hrvatskoj specijalizirana za narudžbu i dostavu meal kitova. Sustav koji nudi potpuno novo iskustvo u pripremi hrane.

Yello kutija sadrži sve potrebno za pripremu ukusnog jela – na vašu adresu, u dogovoreno vrijeme stižu kvalitetne i svježe namirnice. Sve namirnice stižu hladne i svježe u izoliranoj kutiji koja drži temperaturu i do 48 sati.

Svaka namirnica i sastojak zapakirani su u svoju ambalažu koja je većinom papirnata ili staklena kako bi se očuvao okoliš. Sastojci su dozirani za 2 ili 4 osobe, što znači da nema bacanja hrane.

Recepti nisu komplicirani, upute su jako detaljne tako da možete jednostavno uživati u kuhanju. Jelo je ipak ukusnije ako smo se malo potrudili oko pripreme.

Kuhanje kod kuće je kreativno, okuplja vas oko ostola, održava odnose. S obzirom na obveze ne možemo si uvijek priuštiti uživanje u ukusnom obroku koje smo jednostavno pripremili.

Jednostavnost je naša krilatica. Od interneta do praga … do vašeg kuhinjskog stola, planiranje i pripremu domaćeg obroka činimo jednostavnim, intuitivnim i inspirativnim na svakom koraku.

Yello štedi vrijeme, smanjuje rasipanje hrane i što je najvažnije, okuplja ljude na domaćem obroku.

Kod Yello-a je najteže odlučiti što probati. Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe na https://yello.hr/ i javite nam svoja iskustva.

Koje su prednosti Yello paketa s namirnicama?

Paket je idealan za:

sve koji žele ukusno jesti, a manje se stresirati oko planiranja obroka
one kojima je bitno da su namirnice svježe i kvalitetne a nisu u mogućnosti redovno ići u nabavu
osobe koje ne žele pripremati komplicirane obroke te bacati hranu
Cijena i minimalna narudžba
Cijene po obroku kreću se od 32 do 49 kuna
Minimalna narudžba su 2 jela za 2 osobe
Kvaliteta Yello proizvoda
Ponuda jela bazira se isključivo u suradnji s dobavljačima kvalitetnih namirnica. Sezonsko i lokalno uzgojeno povrće, svježe začinsko bilje i meso nabavlja se od nekoliko OPG -ova i malih proizvođača –Kanurić mesnice, Farmeraj, Jurić, Soyarnica, Klice Solina. Aurelia tjestenina je svježa bez konzervansa, temeljci bez aditiva (sami ih pripremamoa). Namirnice koje se ne mogu uzgojiti lokalno nabavljamo od provjerenih dobavljača, kao npr.Scotti riža.

Što ću sve dobiti u Yello paketu?
Namirnice su upakirane u izoliranu kutiju s ledom kako bi zadržale svježinu. Izolacija i led za hlađenje drži do 48 sati. Preporuča se hlađene namirnice kao što su riba, meso i sl. staviti u hladnjak ukoliko se odmah ne pripremaju. Paket sadržava precizno izmjerene svježe namirnice za min 2 osobe, potrebne začine te recept s točnim uputama – slikovno i tekstualno za pripremu jela.

Što ako ne znam kuhati?
Svi recepti testirani su kod kuharskih znalaca i nutricionista kako bi bili primjenjivi za sve koji znaju i ne znaju kuhati.

Alergeni i posebni zahtjevi
Pojedinosti o sastojcima kao i naznačeni alergeni nalaze se ispod svakog recepta pod „detalji o sastojcima“. Trudimo se svaki tjedan u ponudi imati bar jedno jelo za vegetarijance te nešto ukusno i primamljivo za sve posebne zahtjeve.

Narudžba i dostava
Kako bi osigurali dostavu svježih namirnica potrebno je 4 radna dana. Paketi se dostavljaju od utorka do petka. Ponedjeljkom se mogu naručiti jela za petak a ostalim danima za slijedeći tjedan. Jela se mogu naručivati dva tjedna unaprijed. Kad je narudžba provjerena i plaćena nije moguće mijenjati jela. Dostava je besplatna za cijelu kopnenu Hrvatsku.

 1