Sokovima do kondicije

Vrhunska kondicija iziskuje kombinaciju tjelesne snage, optimalnog zdravlja i usredotočenog uma. Svaki će vam sportaš reći da svježi
sok daje snagu, moć i energiju. Možda želite postati olimpijac ili, vjerojatnije, samo želite učvrstiti tijelo, biti jaki i opustiti se. Nemate vremena za odlazak u teretanu? Fitnes sokovi, gotovo bez masnoća, ali prepuni vlakana, vitamina i zdravih ugljikohidrata, jedan su korak na putu prema tijelu i umu o kakvima ste oduvijek sanjali.

Zašto je tako?

Biti u dobroj kondiciji ne znači samo imati energije te održavati vitkost i snagu nego i mentalnu sposobnost za nošenje sa svakodnevnim zahtjevima kojima vas život obasipa. Tijekom dana svojemu tijelu možete davati hranjive tvari koje će vam vraćati snagu kako biste živjeli bez zadrške i s užitkom. Dakle, što je vašemu tijelu potrebno da bi bilo u najboljoj formi? Vitamin A čini vas živahnima i daje sjaj vašim očima. Vitamin C jača imunosni sustav. Željezo vam daje energiju – a što je forma bez energije?
Lignani pomažu održavati zdravlje vašega srca. Mangan daje snagu vašim kostima, čistu i jednostavnu. Kalij je najjeftinije zdravstveno osiguranje jer štiti vaše srce i um od stresa.

Gdje sve to pronaći?

Slijedite dugu fitnes-sokova – svaka boja donosi mnogo različitih hranjivih tvari.
Osmišljavajte sokove s namirnicama svih boja i skočite prema svojemu vrhuncu.

CRVENA – cikla, trešnje, liči, maline, crveni ribiz, jagode.
ŽUTA – banane, grejp, ananas.
NARANČASTA – marelice, dinje rebrače, mango, naranče, papaje, breskve.
ZELENA – brokula, krastavci, kelj, špinat.
LJUBIČASTA – borovnice, šljive.Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Pizza od povrtnog tijesta - PROČITAJTE Tijesto za pizzu - PROČITAJTE Njoki od bundeve - PROČITAJTE Torta od jagoda - PROČITAJTE Medena srca - PROČITAJTE
1