Zapečeno carsko povrće

Autor: Azrica   (palac x 159) |moji recepti

0

Za pripremu ovog jela potrebni su slijedeći sastojici:

  • vrećica carskog povrća (može Ledo)
  • vrhnje za kuhanje
  • 200gr. sira livada
  • mala kockica putera

Mješavinu za carsko povrće ubaciti u proključalu slanu vodi i kuhati 10 min.

Kada prođe 10 min carsko povrće procjediti i staviti u vatrostalnu posudu. Onda uzeti kockicu putera i isjeći na male komadiće i staviti po povrću,zatim posuti vrhnjem za kuhanje i na kraju izribati livada sir.

Staviti u pećnicu koju smo predhodno zagrijali na 200 stepeni c i peći oko 20-min (dok se ne uhvati fina rumena korica na površini). Poslužiti toplo povrće uz čašu jogurta.Ukusno i lagano.

No votes yet

I ovo trebate pogledati:

Bakalar po domaću - PROČITAJTE Jašmik Suhen meson va kotliću - PROČITAJTE Penne na vrtlarski - PROČITAJTE Kozlić na teću - PROČITAJTE Sacher torta - PROČITAJTE

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

"Još jedan recept iz TOP 50"