Varivo od krastavaca

recepti_bez_slike
1 kg krastavaca  1/2 kg krumpira  3 dkg masti  sol  papar  2 dkg brašna  1/2 dl vrhnja  češnjak  zeleni peršin Priprema: Krastavci se ogule i režu na tanke šnite, osole i puste da malo odstoje. Krumpir se oguli, izreže u četiri dijela i posebno kuha. Kad je gotovo mekan, napravi se zaprška, doda sitno nasjeckani češnjak, pa kad se on malo poprži, dodaju se iscijeđeni krastavci i krumpir te dalje kuha. Varivo se soli i papri, a prije serviranja stavi se kiselo vrhnje i usitnjeni zeleni peršin. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.5 (+2)

Sastojci:

  • 1 kg krastavaca 
  • 1/2 kg krumpira 
  • 3 dkg masti 
  • sol
  •  papar 
  • 2 dkg brašna 
  • 1/2 dl vrhnja 
  • češnjak 
  • zeleni peršin

Priprema:

Krastavci se ogule i režu na tanke šnite, osole i puste da malo odstoje. Krumpir se oguli, izreže u četiri dijela i posebno kuha. Kad je gotovo mekan, napravi se zaprška, doda sitno nasjeckani češnjak, pa kad se on malo poprži, dodaju se iscijeđeni krastavci i krumpir te dalje kuha. Varivo se soli i papri, a prije serviranja stavi se kiselo vrhnje i usitnjeni zeleni peršin.

Prosjek: 4.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)