Teleći kotleti

recepti_bez_slike
1 kg teletine  sol  3 dkg brašna  1o dkg masti  voda Priprema: Teletina se izreže na odreske koji se na rubovima zarežu, tuku, posole, na jednoj strani pobrašne i u vrućoj masti s obje strane peku. Peče se najprije na pobrašnjenoj strani. U mast se stavi malo vode i pusti prokuhati. Dodatak: različite salate, variva i riža. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.5 (+2)

Sastojci:

  • 1 kg teletine 
  • sol 
  • 3 dkg brašna 
  • 1o dkg masti 
  • voda

Priprema:

Teletina se izreže na odreske koji se na rubovima zarežu, tuku, posole, na jednoj strani pobrašne i u vrućoj masti s obje strane peku. Peče se najprije na pobrašnjenoj strani. U mast se stavi malo vode i pusti prokuhati. Dodatak: različite salate, variva i riža.

Prosjek: 4.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)