1 kg teletine
sol
3 dkg brašna
1o dkg masti
voda
Priprema:
Teletina se izreže na odreske koji se na rubovima zarežu, tuku, posole, na jednoj strani pobrašne i u vrućoj masti s obje strane peku. Peče se najprije na pobrašnjenoj strani. U mast se stavi malo vode i pusti prokuhati. Dodatak: različite salate, variva i riža.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4.5 (+2)
Sastojci:
- 1 kg teletine
- sol
- 3 dkg brašna
- 1o dkg masti
- voda
Priprema:
Teletina se izreže na odreske koji se na rubovima zarežu, tuku, posole, na jednoj strani pobrašne i u vrućoj masti s obje strane peku. Peče se najprije na pobrašnjenoj strani. U mast se stavi malo vode i pusti prokuhati. Dodatak: različite salate, variva i riža.