Svinjetina s povrćem

Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

recepti_bez_slike
50 dkg svinjetine  50 dkg krumpira  30 dkg mrkve  30 dkg korabice  luk  zeleni peršin sol, papar voda Priprema: Svinjetina se opere i izreže na komade. Krumpir se oguli i izreže na komadiće. Mrkva i korabica se očiste i izrežu na deblje rezance. Luk i zeleni peršin se sitno nasjeckaju. Sve se ovo složi u lonac kako je naprijed opisano, zalije se vodom, soli i pa pri te pokriveno polagano kuha najmanje 1 sat. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+376)

Sastojci:

  • 50 dkg svinjetine 
  • 50 dkg krumpira 
  • 30 dkg mrkve 
  • 30 dkg korabice 
  • luk 
  • zeleni peršin sol, papar voda

Priprema:

Svinjetina se opere i izreže na komade. Krumpir se oguli i izreže na komadiće. Mrkva i korabica se očiste i izrežu na deblje rezance. Luk i zeleni peršin se sitno nasjeckaju. Sve se ovo složi u lonac kako je naprijed opisano, zalije se vodom, soli i pa pri te pokriveno polagano kuha najmanje 1 sat.

Prosjek: 4 (+376)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

I ovo trebate pogledati:

Varivo od mrkve - PROČITAJTE Ječmena kaša (krupa) - PROČITAJTE Grah s ričetom - PROČITAJTE Varivo od korabice - PROČITAJTE Umak od gljiva - PROČITAJTE