Pijani šaran

Autor: perica   (palac x 162) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1 šaran od 2 kg 3 dl bijelog vina 10 dag češnjaka 2 dl ulja sol papar priprema: očistite šarana, dodajte sol, i ostavite da odstoji na hladnom cca 3 sata. Trbušnu šupljinu napunite očišćenim češnjakom i sašijte. Ribu premažite uljem, položite u duguljastu vatrostalnu zdjelu i stavite da se peče. Za vrijeme pečenja polijevajte bijelim vinom... Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+966)
Pijani zbog bijelog vina koje mu daje poseban okus. Recept je zapravo jedan od jednostavnijih, ali nikako ne zaboravite podlijevati vinom za vrijeme pečenja.

sastojci:

  • 1 šaran od 2 kg
  • 3 dl bijelog vina
  • 10 dag češnjaka
  • 2 dl ulja
  • sol
  • papar

priprema:

očistite šarana, dodajte sol, i ostavite da odstoji na hladnom cca 3 sata. Trbušnu šupljinu napunite očišćenim češnjakom i sašijte. Ribu premažite uljem, položite u duguljastu vatrostalnu zdjelu i stavite da se peče. Za vrijeme pečenja polijevajte bijelim vinom...

Prosjek: 4 (+966)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)