Perkelt

Autor: nena970   (palac x 3496) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
6 dkg masti  sol  20 dkg luka  1 dkg brašna  crvena paprika  voda  3/4 kg teletine  1 dl kiselog vrhnja  Priprema: U masti se isprži na kockice rezani luk, pa kad požuti, doda se malo crvene paprike i na kocke rezana, oprana teletina. Meso se soli i pokriveno pirja u svome soku. Kad sok postane bistar, doda se brašno, zažuti, dolije vodom i pirja dok bude mekano. Dodati kiselo vrhnje. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+616)

Sastojci:

  • 6 dkg masti 
  • sol 
  • 20 dkg luka 
  • 1 dkg brašna 
  • crvena paprika 
  • voda 
  • 3/4 kg teletine 
  • 1 dl kiselog vrhnja 

Priprema:

U masti se isprži na kockice rezani luk, pa kad požuti, doda se malo crvene paprike i na kocke rezana, oprana teletina. Meso se soli i pokriveno pirja u svome soku. Kad sok postane bistar, doda se brašno, zažuti, dolije vodom i pirja dok bude mekano. Dodati kiselo vrhnje.

Prosjek: 4 (+616)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)