Paprikaš od golubova

recepti_bez_slike
2 goluba  1 dkg brašna  4 dkg masti  sol, voda  20 dkg luka  pasirana rajčica slanina crvena paprika  1 dl kiselog vrhnja Postupak pripreme: Na vruću mast stavi se sitno narezani luk i malo slanine, prži dok ne postane svijetložute boje te doda malo paprike. Očišćeni i na četiri dijela razrezani golubovi dodaju se na mast. Najprije se pirja u svome soku, zatim se pobrašni, a kad je brašno poprženo, dolije se vodom. Pirja se pokriveno dok ne bude mekano, te se zatim soli i papri. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.2 (+5)
Kad sam prvi put probao ovo meso nisam mogao vjerovati kad sam shvatio da se radi o mesu goluba.

Sastojci:

  • 2 goluba 
  • 1 dkg brašna 
  • 4 dkg masti 
  • sol, voda 
  • 20 dkg luka 
  • pasirana rajčica
  • slanina
  • crvena paprika 
  • 1 dl kiselog vrhnja

Postupak pripreme:

Na vruću mast stavi se sitno narezani luk i malo slanine, prži dok ne postane svijetložute boje te doda malo paprike. Očišćeni i na četiri dijela razrezani golubovi dodaju se na mast. Najprije se pirja u svome soku, zatim se pobrašni, a kad je brašno poprženo, dolije se vodom. Pirja se pokriveno dok ne bude mekano, te se zatim soli i papri.

Prosjek: 4.2 (+5)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)