Naravni odresci

Autor: magla   (palac x 863) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
3/4 kg teletine od buta  sol  2 dkg brašna  8 dkg masti  voda Priprema: Teletina se izreže na odreske koji se na rubovima zarežu, tuku, posole, na jednoj strani pobrašne i u vrućoj masti s obje strane peku. Peče se najprije na pobrašnjenoj strani. U mast se stavi malo vode i pusti prokuhati. Uz to se servira salata, riža, rizi-bizi i variva. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+664)

Sastojci:

  • 3/4 kg teletine od buta 
  • sol 
  • 2 dkg brašna 
  • 8 dkg masti 
  • voda

Priprema:

Teletina se izreže na odreske koji se na rubovima zarežu, tuku, posole, na jednoj strani pobrašne i u vrućoj masti s obje strane peku. Peče se najprije na pobrašnjenoj strani. U mast se stavi malo vode i pusti prokuhati. Uz to se servira salata, riža, rizi-bizi i variva.

Prosjek: 4 (+664)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)