10 dkg margarina
5 žumanaca
20 dkg šećera
1/4 l vode
1/4 kg jabuka
6 dkg šećera
snijeg od bjelanjaka
Priprema:
Jabuke se ogule, izrežu na ploške i kuhaju u šećernoj vodi dok ne postanu posve mekane, a zatim pasiraju. Margarin se dobro miješa sa šećerom dok smjesa ne bude pjenasta, onda se dodaju žumanjci i miješa. U ovu smjesu dodaju se pasirane jabuke i čvrsti snijeg. Smjesa se stavi u namazanu i posutu zdjelu i peče na umjerenoj vatri, pa kad je pečena, odmah se servira.
 
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
 Prosjek: 4 (+2)
 
Sastojci:
- 10 dkg margarina
 
- 5 žumanaca
 
- 20 dkg šećera
 
- 1/4 l vode
 
- 1/4 kg jabuka
 
- 6 dkg šećera
 
- snijeg od bjelanjaka
 
Priprema:
Jabuke se ogule, izrežu na ploške i kuhaju u šećernoj vodi dok ne postanu posve mekane, a zatim pasiraju. Margarin se dobro miješa sa šećerom dok smjesa ne bude pjenasta, onda se dodaju žumanjci i miješa. U ovu smjesu dodaju se pasirane jabuke i čvrsti snijeg. Smjesa se stavi u namazanu i posutu zdjelu i peče na umjerenoj vatri, pa kad je pečena, odmah se servira.