Kotleti s trsja

Autor: Gregurović   (palac x 19647) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
8 kotleta  20 dag suhih grožđica ili svježeg crvenog grožđa  1,5 dl crnog vina  sol, papar, vegeta  malo kukuruznog brašna  ulje  Priprava:  Kotlete posolite i uvaljajte u kukuruzno brašno. Ispecite na jakoj vatri s obje strane. Kotlete stavite na topli tanjur. U tavicu (od pečenja) ulijte crno vino i začinite. Stavite unutra grožđe i sve zajedno prokuhajte. Kotlete prelijte s umakom i poslužite sa širokim rezancima. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.5 (+2)
Itekak ima veze sa trsjem. Za prošlu berbu smo se pošteno nasmijali (ali i najeli) kod pripreme ovih kotleta. Prijatelji su bili malo skeptični prilikom dodavanja bobica grožđa, ali kad su probali jelo, oduševili su se.

Sastojci: 

  • 8 kotleta 
  • 20 dag suhih grožđica ili svježeg crvenog grožđa 
  • 1,5 dl crnog vina 
  • sol, papar, vegeta 
  • malo kukuruznog brašna 
  • ulje 

Priprava: 

Kotlete posolite i uvaljajte u kukuruzno brašno. Ispecite na jakoj vatri s obje strane. Kotlete stavite na topli tanjur. U tavicu (od pečenja) ulijte crno vino i začinite. Stavite unutra grožđe i sve zajedno prokuhajte. Kotlete prelijte s umakom i poslužite sa širokim rezancima.

Prosjek: 3.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)