Kolač od ribizla

Trebao mi je kolač koji se radi expres, našla u sestrinoj kuharici recept za brzi, ali pre ukusni kolač. Iako sam bila skeptična na početku, oduševljena na kraju, zato vam ostavljam recept
Sastojci:
Biskvit
postupak pripreme
Žumanjke i šećer dobro izradite, dodajte snijeg od bjelanjaka i brašno. Tijesto ispecite u namaštenom i pobrašnjenom limu na 180 - 190 stupnjeva oko 30 min.
Nadjev
Ribizle skuhajte s vodom i šećerom, malo vode i malo šećera izradite s pudingom i nalijte miješajući u kuhane ribize, još stalno miješajući malo kuhajte da se zgusne, toplo nalijte i razmažite na biskvit i pustite da se dobro ohladi. Ohlađeni kolač premažite tučenom parfe kremom (kupljenom), ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i bobicama ribizla.
- Vrijeme pripreme: 30 - 60 minuta
- Broj osoba: 8
- Vaše oznake (tagovi): kolači i slastice
- Sastojci: voda / slatko vrhnje / šećer / ribizl / puding od maline / mlijeko / kutija parfe kreme / jaja / glatko brašno







Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...
Kolač s oblatnamaSastojci
Paket gotovih oblatni
Krema od oraha
20 dkg oraha
20 dkg šećera u prahu
15 dkg...
Salama od čokoladeSastojci za salamu od čokolade
250 g oraha
250 g šećera
200 g čokolade
50 g kakaa
Priprema...
BajaderaSastojci za bajaderu:
800 g šećera
1/2 litre vode
250 g maslaca
300 g oraha
300 g mljevenih...
Francuska salataNaravno, i u ostalim prilikama s ovom francuskom salatom ćete salatom pokupiti pohvale svih...
LondonericeZa londonerice će vam trebati...
Sastojci za tijesto
3 žutanjka
30 dkg brašna
18 dkg...
Orah kockeZa biskvit
25 dkg mljevenih oraha
4 jaja
20 dkg šećera u prahu
15 dkg maslaca
4 dkg bra...
Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom.
Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
Domaće krvaviceZa 5 kg smjese trebat će vam:
2-3 svinjske glave
1 kg svinjskih pluća
1 kg svinjskih jezika
1/2 kg...
SarmaZa sarmu ćete trebati nabaviti slijedeće sastojke:
glavicu kiselog kupusa
0,5 kg ribanog kiselog...
kamo ide mlijeko ne razumijem ovaj dio s pudingom hitn
molim vas odgovor hitno! skuham puding ili ???