1 kg naribane buče posoli sa 2 male žličice soli i 2 male žličice octa
. Neka odstoji oko 1/2 sata.
Napravi zapršku sa 2 žlice ulja i 3 žlice brašna. Dodaj sa rukama dobro ocjedjenu buču i oko pola tube rajčice. Malo prodinstaj i zalij sa 1/2
vode. Kuhaj kratko dok buča ne postane mekana.
Poslužiti uz pire od krumpira
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 3.5 (+2)
Sastojci za varivo od buče
- 1 kg naribane buče posoli sa 2 male žličice soli i 2 male žličice octa
. Neka odstoji oko 1/2 sata.
Napravi zapršku sa 2 žlice ulja i 3 žlice brašna. Dodaj sa rukama dobro ocjedjenu buču i oko pola tube rajčice. Malo prodinstaj i zalij sa 1/2
vode. Kuhaj kratko dok buča ne postane mekana.
Poslužiti uz pire od krumpira