Koristite li vrhnje za kuhanje i koje vam je najbolje?

7 posts / 0 new
Zadnji komentar
Slika korisnika Djordje Ilic's
Offline
Pridružen/a: 11/08/2014
Koristite li vrhnje za kuhanje i koje vam je najbolje?

Prema vlastitome iskustvu najvise koristim Brzo i fino vrhnje za kuhanje od Dukata. Ne grusa se, ugodna je laganoga okusa pa mu i najvise vjerujem. Volio bih savjet ukoliko koristite neko drugo vrhnje ili pripremate sami nešto slično kod kuće da mi predložite za probu. Pozdrav

Slika korisnika Cooking Recipes's
Offline
Pridružen/a: 12/08/2014

Ja koristim Vindijino vrhnje za kuhanje, i stvarno sam zadovoljna s njime...ali manje više sva ta vrhnja su ista..tako da ne pravim oko toga neku mudrost...navikla sam na Vindijino, pa ga i koristim najviše, ako nema njega dobro je i od Dukata.

Slika korisnika Jovana Krstic's
Offline
Pridružen/a: 12/08/2014

Klasicna vrhnja za kuhanje su mi jednostavno prerijetka. Rijetko ga uopce i koristim u kuhinji, ali kad ga i koristim kupujem gusto talijansko vrhnje u tetrapakicu (ne znam koja je marka ) u Kauflandu ili mileram. Nedavno sam isprobala Clever-ov i jako je fini.

Slika korisnika Recepti Moje Kuhinje's
Offline
Pridružen/a: 23/08/2014

Ja koristim Vindijino vrhnje za kuhanje, i vise sam nego zadovoljna

Slika korisnika sntomic's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010

kada koristim onda je to najčešće vindijino...ali nekako nastojim što manje koristiti ga jer je puno nekih dodataka, zgušnjivača, emulgatora, regulatora kiselosti...a to ne volim...i ne bih smjela :) na žalost

Vlatka P.
Slika korisnika Vlatka P.'s

Mi koji iz ovog ili onog razloga ne smijemo dodavati u prehranu vrhnje za kuhanje volimo sva vrhnja. Zabranjeno je najslađe!

Slika korisnika sntomic's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010

upravo tako :)

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija