6jaja
1 žličica soli
pola litre jogurta
2 čaše mlijeka
brašna koliko primi
prašak za pecivo
ulje
vrhnje
Priprema
Jaja izbiti,dodati sol, jogurt, mlijeko izmješati, potom brašno i prašak za pecivo, smjesa mora biti malo gušća nego za palačinke.
tepsiju namazati i pobrašniti i strwsti smjesu i smjesu dosta pouljiti peći na 220 dok ne porumeni.kad se ohladi isjeći i namazati vrhnjem
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 5 (+1)
‹ Tenka kukuruzna zlevka
najbolji recept
Sastojci
- 6jaja
- 1 žličica soli
- pola litre jogurta
- 2 čaše mlijeka
- brašna koliko primi
- prašak za pecivo
- ulje
- vrhnje
Priprema
Jaja izbiti,dodati sol, jogurt, mlijeko izmješati, potom brašno i prašak za pecivo, smjesa mora biti malo gušća nego za palačinke.
tepsiju namazati i pobrašniti i strwsti smjesu i smjesu dosta pouljiti peći na 220 dok ne porumeni.kad se ohladi isjeći i namazati vrhnjem
Link izvora / potpis autora: ivana dragičević