Zlevanka

Autor: ivanavkci   (palac x 733) |moji recepti

0
Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

recepti_bez_slike
6jaja 1 žličica soli pola litre jogurta 2 čaše mlijeka brašna koliko primi prašak za pecivo ulje vrhnje Priprema Jaja izbiti,dodati sol, jogurt, mlijeko izmješati, potom brašno i prašak za pecivo, smjesa mora biti malo gušća nego za palačinke. tepsiju namazati i pobrašniti i strwsti smjesu i smjesu dosta pouljiti peći na 220 dok ne porumeni.kad se ohladi isjeći i namazati vrhnjem Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+1) ‹ Tenka kukuruzna zlevka najbolji recept

Sastojci

  • 6jaja
  • 1 žličica soli
  • pola litre jogurta
  • 2 čaše mlijeka
  • brašna koliko primi
  • prašak za pecivo
  • ulje
  • vrhnje

Priprema

Jaja izbiti,dodati sol, jogurt, mlijeko izmješati, potom brašno i prašak za pecivo, smjesa mora biti malo gušća nego za palačinke.

tepsiju namazati i pobrašniti i strwsti smjesu i smjesu dosta pouljiti peći na 220 dok ne porumeni.kad se ohladi isjeći i namazati vrhnjem

Prosjek: 5 (+1)
Link izvora / potpis autora: ivana dragičević
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Recepti sa istim ili sličnim sastojcima

I ovo trebate pogledati:

Kolač s makom i trešnjama - PROČITAJTE Torta od graha - PROČITAJTE Makovnjača - PROČITAJTE Kolač od limuna i kokosa - PROČITAJTE Mini muffini - PROČITAJTE