Zalazak sunca

Autor: vanesa   (palac x 2805) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1 breskva po osobi 5 borovnica po osobi 5  velikih malina po osobi 3 limuna po jednoj osobi   Priprema U jednu malu zdjelu poslazite maline , za svaku osobu po pet . Oko ruba zdjele ( ne na maline , nego na rub kraj njih ) poslazite izrezane i tanke komade breskve , da izgledaju kao sunce . Na maline poslazite 5 borovnica za svaku osobu po pet .  Malo pogledajte , izgleda kao zalazak sunca , narezana reskva uzima ulogu sunca , borovnica je more , a malina pjescano dno . SOK UZ DESERT: Sva tri limuna iscjedite u salice za svaku osobu . Odstranite kostice , najbolje je ako imate masinu za pravljenje soka od voca , tj.  sokovnik , koji ne propusta kostice i kozice vec samo sok . Nesto nalik Dolce Gusto , ali ne za kavu . UKRAS: Ukras na desertu ne trazii mnogo samo jednu lijepo narezanu krisku limuna ! Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+366)
Kako pripremiti zdrav i svjez desert a da nije sladak !? Lako , samo procitajte !!!

Sastojci za zalazak sunca 

  • 1 breskva po osobi
  • 5 borovnica po osobi
  • 5  velikih malina po osobi
  • 3 limuna po jednoj osobi

 

Priprema

U jednu malu zdjelu poslazite maline , za svaku osobu po pet . Oko ruba zdjele ( ne na maline , nego na rub kraj njih ) poslazite izrezane i tanke komade breskve , da izgledaju kao sunce . Na maline poslazite 5 borovnica za svaku osobu po pet .  Malo pogledajte , izgleda kao zalazak sunca , narezana reskva uzima ulogu sunca , borovnica je more , a malina pjescano dno .

SOK UZ DESERT: Sva tri limuna iscjedite u salice za svaku osobu . Odstranite kostice , najbolje je ako imate masinu za pravljenje soka od voca , tj.  sokovnik , koji ne propusta kostice i kozice vec samo sok . Nesto nalik Dolce Gusto , ali ne za kavu .

UKRAS: Ukras na desertu ne trazii mnogo samo jednu lijepo narezanu krisku limuna !

Prosjek: 5 (+366)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika vanesa's

Hmm , spremala sam to doma, svima je bilo ukusno ! Samo pripazite da breskva ne bude gnjila i odaberite velike maline i borovnice !!! ;)