Koko fruit cake

Autor: Salpa   (palac x 2840) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
3 jaja 3 žlica šećera 3-4žlica brašna 2žlice kokosovog brašna 1 prašak za pecivo Sastojci za kremu 1/2mlika 25 dkgšećera 2pudinga od vanilije 1margarin za kreme (može i obični) kokosovo brašno i još malo soka od naranče malo soka od limuna 2-3 žličice šećera i malo,malo ruma 2-3 kivije 1 banana Priprema biskvita jaja i šećer pjenasto umutite, dodajte brašno, prašak za pecivo i kokos. Ako vam se smjesa čini pre rijetka dodajte još malo brašna, ako vam se čini gusta dodajte malo vode. Stavite peći nekih 20 min na 180 C. Kad je pećen i kad se ohladi prerežite ga popola. Ja sam pekla u okruglom kalupu promjera 28 cm (slobodno možete i u manji kalup) Krema Od pola litre mlika odvojite jedno jedan dec za izmješat pudinge. Pola šećera stavite odma u mliko da se grije, a ostatak izmješajte sa pudingom. U vruće mliko dodajte pripremljenu smjesu i skuvajte. U vruči puding(kremu) dodajte po želji kokosovog brašna. Kad se krema oladi dodajte pjenasto izrađeni margarin i sve mikserom sjedinite. sok od limuna i naranče kojem ste dodali malo šećera i ruma zagrijte do vrenja i njime poškropite biskvit. Uzmite donju koru biskvita, na nju stavite pola kreme, poslagajte tanko izrezane kivije i banane, poklopite drugom korom i namažite ostatkom kreme, posložite kivije i banane. (banane malo poškropite limunovim sokom da ne pocrne). Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+246)
Nešto brzo, nešto slatko, voćno, nešto iz glave :D
Koko fruit cake

Sastojci za biskvit

  • 3 jaja
  • 3 žlica šećera
  • 3-4žlica brašna
  • 2žlice kokosovog brašna
  • 1 prašak za pecivo

Sastojci za kremu

  • 1/2mlika
  • 25 dkgšećera
  • 2pudinga od vanilije
  • 1margarin za kreme (može i obični)
  • kokosovo brašno

i još

  • malo soka od naranče
  • malo soka od limuna
  • 2-3 žličice šećera i malo,malo ruma
  • 2-3 kivije
  • 1 banana

Priprema biskvita

jaja i šećer pjenasto umutite, dodajte brašno, prašak za pecivo i kokos. Ako vam se smjesa čini pre rijetka dodajte još malo brašna, ako vam se čini gusta dodajte malo vode. Stavite peći nekih 20 min na 180 C. Kad je pećen i kad se ohladi prerežite ga popola.
Ja sam pekla u okruglom kalupu promjera 28 cm (slobodno možete i u manji kalup)

Krema

Od pola litre mlika odvojite jedno jedan dec za izmješat pudinge. Pola šećera stavite odma u mliko da se grije, a ostatak izmješajte sa pudingom. U vruće mliko dodajte pripremljenu smjesu i skuvajte. U vruči puding(kremu) dodajte po želji kokosovog brašna. Kad se krema oladi dodajte pjenasto izrađeni margarin i sve mikserom sjedinite.
sok od limuna i naranče kojem ste dodali malo šećera i ruma zagrijte do vrenja i njime poškropite biskvit.
Uzmite donju koru biskvita, na nju stavite pola kreme, poslagajte tanko izrezane kivije i banane, poklopite drugom korom i namažite ostatkom kreme, posložite kivije i banane.
(banane malo poškropite limunovim sokom da ne pocrne).

Prosjek: 4 (+246)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)