Hrenovke u lisnatom tjestu

Autor: Lahorka Jelić   (palac x 7215) |moji recepti

1
recepti_bez_slike
Ovaj " recept" pao mi je sada na pamet, kada sam malo istraživala što pripremiti za dječju zabavu. To sam znala spremiti kao grickanje uz razgovor s prijateljima. Nije teško, nema puno posla a i djeca vole to pojesti.dobro je i hladno i može ostati i za drugi dan, jer ja uvijek napravim malo više nego što bi trebalo.

Ovisi za  koliko osoba ste predvijeli. Uglavnom potrebne su vam hrenovke i lisnato tjesto. 

Lisnato tjesto razvaljajte tanko i narežite na uske trakice. Svaku trakicu omotajte po jednoj hrenovki, koju ste prije zarezali na nekoliko mjesta. Trake se moraju preklapati. Prije pečenja namažite sa umučenim žutanjkom, malo posolite i po želji možete dodati malo sezama. Pecite u pečnici na 200 stupnjeva dok ne porumene.

Prosjek: 3.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)