Crno vino za krvnu sliku

2 posts / 0 new
Zadnji komentar
Slika korisnika nepoznati's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010
Crno vino za krvnu sliku

Moljka Milka - Za losu krvnu sliku cula sam za ukuhano crno vino sa secerom,ako netko znaovo ili nesto drugo sto pomaze neka napise,hvala

Slika korisnika Rebeka's
Offline
Pridružen/a: 24/05/2011

Da, vino je idealno za popravljanje krvne slike,ali najbolje da stavite i malo lista koprive, to sve skupa nek stoji 24 sata. Sutra dan stavite da lagano prokuha, umjesto šećera možete staviti i med ,bolji je s medom,ali opet ovisi kako tko voli.Kad vam to sve proključa ugasite vatru i ostavite da se ohladi, zatim izlite u bočice manje ako imate, a može i u velike boce, obavezno u hladnjak te svako jutro na tašte popijte do 1 dcl najviše.Jedna poznanica je radila tako da još doda i lista kupine zajedno sa vinom i listom koprive, ako imate isprobajte i tu varijantu.To vam dođe kao tinktura za oporavak krvne slike, a dobro je nastaviti povremeno kad se krvna slika u potpunosti oporavi.Još bolje ako možete nabaviti domaće vino od susjeda ili prijatelja, ipak se bitno razlikuju od ovih kupovnih, ali nije neophodno ako nemate domaćeg vina.Imamo kod nas bar odličnih domaćih vina. Ako imate prilike kupite već gotovo kupinovo vino od naših domaćih opg-a, zaista rade kvalitetno kupinovo vino, isto najbolje na tašte ujutro. Obično su te krvne slike nasljedne,meni je uvijek bilo mučno kad sam uzimala tablete ili onaj sirup za podizanje željeza, teško padnu na želudac pa me stalno bolilo. Nema ništa bolje od domaćih pripravaka i još kad uzmemo sve domaće sastojke, rezultati će sigurno biti vidljivi za malo vremena. Ako možete nađite domaći merlot, ljudi koji drža svoje vinograde vam mogu to preporučiti,u više navrata sam imala priliku probati merlot domaći,i velika je razlika od kupovnog a kad se fino ukuhaju svi sastojci, tada vino ima jedan fini poseban okus, i važno je da tinktura bude u frižideru.Nadam se sa sam vam pomogla i da ćete isprobat ovaj jedinstveni recept koji će vam sigurno pomoći.

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija