Za 1 osobu:
18 dag kuhanog dimljenog jezika
Prilozi:
mljeveni špinat sa mlijekom
pire od đumbira
slani krumpir
umak od rajčica
mahune sa maslacem i peršunom
Priprema:
Kuhani jezik narežemo na tanke kriške. Obložimo ga povrćem i umacima.
Kao prilog možemo dodati još prženi krumpir, pire od graška ili svježi pirjani kupus. Uz kuhani jezik najbolje pristaju hrenov ili vinski umak ili pak umak od luka.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 2 (+1)
Sastojci:
Za 1 osobu:
- 18 dag kuhanog dimljenog jezika
Prilozi:
- mljeveni špinat sa mlijekom
- pire od đumbira
- slani krumpir
- umak od rajčica
- mahune sa maslacem i peršunom
Priprema:
Kuhani jezik narežemo na tanke kriške. Obložimo ga povrćem i umacima.
Kao prilog možemo dodati još prženi krumpir, pire od graška ili svježi pirjani kupus. Uz kuhani jezik najbolje pristaju hrenov ili vinski umak ili pak umak od luka.