Žličnjaci od jetrica

Autor: čvarak   (palac x 2777) |moji recepti

0
1 1/4 l govedske juhe  1 jaje  8 dag govedske jetrica zeleni peršin  2 dag masti  sol papar  1 dag luka  4 dag mrvica priprema: Jetrica se dobro ostružu od vlakanaca. Na masti se ispruži sitno nasjeckani luk. Mast se ohladi i miješa dok ne bude pjenasta, dodaju se jaja, jetra, mrvice, sol, papar i sitno nasjeckani peršin, te se ostavi da odstoji kratko vrijeme. Poslije se naprave žličnjaci i kuhaju u juhi 10 minuta. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+377)
Žličnjaci od jetrica- slika

Sastojci:

  • 1 1/4 l govedske juhe 
  • 1 jaje 
  • 8 dag govedske jetrica
  • zeleni peršin 
  • 2 dag masti 
  • sol
  • papar 
  • 1 dag luka 
  • 4 dag mrvica

priprema:

Jetrica se dobro ostružu od vlakanaca. Na masti se ispruži sitno nasjeckani luk. Mast se ohladi i miješa dok ne bude pjenasta, dodaju se jaja, jetra, mrvice, sol, papar i sitno nasjeckani peršin, te se ostavi da odstoji kratko vrijeme. Poslije se naprave žličnjaci i kuhaju u juhi 10 minuta.

Prosjek: 4 (+377)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)