Ražnjići od teletine sa umakom od soje

Autor: Zec   (palac x 1434) |moji recepti

0
Kako su dobri ovi ražnjići. Kaže sestričina koja radi u vrhunskom restoranu u Beču da ovo jelo najčešće naručuju, probajte i vi

Sastojci:

  • 400 g teletine
  • 50 ml umaka od soje
  • 2 žlice senfa
  • 1 žlica jabučnog octa
  • lovorov list
  • 50 ml svježeg limunovog soka
  • 1 žlica biljnog ulja

priprema:

Izrežite meso na kocke i izmješajte sa ostalim sastojcima. Ostavite da odstoji par sati na hladnom. Kada meso izvadite, nataknite na ražnjiće i pecite... Ražnjićima možete dodati i rajčicu, šampinjone....

Prosjek: 4 (+189)

Ovo treba probati:

Turli tava - PROČITAJTE Lazanje s mljevenim mesom - PROČITAJTE Salata Varaždin - PROČITAJTE Pileća prsa u umaku od naranče - PROČITAJTE Lička juha - PROČITAJTE Janjeća kalja - PROČITAJTE Bosanski lonac - PROČITAJTE Ljetna salata s piletinom - PROČITAJTE
400 g teletine 50 ml umaka od soje 2 žlice senfa 1 žlica jabučnog octa lovorov list 50 ml svježeg limunovog soka 1 žlica biljnog ulja priprema: Izrežite meso na kocke i izmješajte sa ostalim sastojcima. Ostavite da odstoji par sati na hladnom. Kada meso izvadite, nataknite na ražnjiće i pecite... Ražnjićima možete dodati i rajčicu, šampinjone.... Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+189)

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

"Još jedan recept iz TOP 50"