Ražnjići od teletine sa umakom od soje

Autor: Zec   (palac x 632) |moji recepti


recepti_bez_slike

Kako su dobri ovi ražnjići. Kaže sestričina koja radi u vrhunskom restoranu u Beču da ovo jelo najčešće naručuju, probajte i vi

Sastojci:

  • 400 g teletine
  • 50 ml umaka od soje
  • 2 žlice senfa
  • 1 žlica jabučnog octa
  • lovorov list
  • 50 ml svježeg limunovog soka
  • 1 žlica biljnog ulja

priprema:

Izrežite meso na kocke i izmješajte sa ostalim sastojcima. Ostavite da odstoji par sati na hladnom. Kada meso izvadite, nataknite na ražnjiće i pecite... Ražnjićima možete dodati i rajčicu, šampinjone....

Prosjek: 4 (+189)
400 g teletine 50 ml umaka od soje 2 žlice senfa 1 žlica jabučnog octa lovorov list 50 ml svježeg limunovog soka 1 žlica biljnog ulja priprema: Izrežite meso na kocke i izmješajte sa ostalim sastojcima. Ostavite da odstoji par sati na hladnom. Kada meso izvadite, nataknite na ražnjiće i pecite... Ražnjićima možete dodati i rajčicu, šampinjone.... Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+189)

Napiši svoj komentar

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
Dodaj datoteku (slika, dokument) uz komentar
1. Odaberite sliku | 2. Pričekajte da se pojavi mala sličica | 3. Spremite komentar
Slike veće od 1600x1600, biti će smanjene automatski.
Dokument treba biti manji od 1 MB.
Formati koje možete koristiti: jpg gif png jpeg JPG PNG GIF JPEG csv .
ZAŠTITA OD SPAMA
Ovo pitanje je zaštita od neželjenog sadržaja. Rezultat unesite brojkom, a ne slovima ( 5, a ne "pet" )
osam i jednako je osam
Riješite jednostavno matematičko pitanje i odgovor napišite brojkom, npr 3+sedam jednako -upišite 10