Salata - inćuni, krastavci, paprika i masline

Za salatu: 100 g krastavaca, narezanih na tanke rezance ½ crvene rog paprike, narezane na kockice 50 g mariniranih inćuna šaka crnih maslina bez koštica, prepolovljenih šaka pinjola šaka svježeg peršina Za preljev promiješajte: 1 žlicu ekstradjevičanskog maslinova ulja 1 žličicu jabučnog octa prstohvat soli i papra Veganska inačica: Umjesto svježeg kravljeg sira upotrijebite vrhnje od soje. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Recepti - 1 - slika

Sastojci:

Za salatu:

  • 100 g krastavaca, narezanih na tanke rezance
  • ½ crvene rog paprike, narezane na kockice
  • 50 g mariniranih inćuna
  • šaka crnih maslina bez koštica, prepolovljenih
  • šaka pinjola
  • šaka svježeg peršina

Za preljev promiješajte:

  • 1 žlicu ekstradjevičanskog maslinova ulja
  • 1 žličicu jabučnog octa
  • prstohvat soli i papra

Veganska inačica:

  • Umjesto svježeg kravljeg sira upotrijebite vrhnje od soje.
No votes yet
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Ukusne salate za svaki dan"
U ovoj knjizi opisano je 260 ukusnih, zdravih salata – po jedna za svaki radni dan u godini. Svaku od tih salata napravio je, fotografirao i pojeo u svom uredu David Bez.
Njegov blog prate brojni obožavatelji salata diljem svijeta, a više o knjizi možete pročitati na stranici Mozaik knjige: UKUSNE SALATE
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)