Glazura od čokolade

Sastojci

  • 20 dkg šećera u kockama
  • 16 dkg čokolade
  • 2 dl vode

Postupak pripreme

Šećer prelijte vodom i kuhajte dok se ne pročisti i malo zgusne. Čokolada se otopi i u nju pomalo umiješa vruća kuhana šećerna otopina. Smjesa se ne miješa na vatri, pa kad glazura postane dovoljno gusta, njome se prelije torta. U ovu glazuru može se na kraju dodati i margarin.

Prosjek: 4 (+673)
20 dkg šećera u kockama 16 dkg čokolade 2 dl vode Postupak pripreme Šećer prelijte vodom i kuhajte dok se ne pročisti i malo zgusne. Čokolada se otopi i u nju pomalo umiješa vruća kuhana šećerna otopina. Smjesa se ne miješa na vatri, pa kad glazura postane dovoljno gusta, njome se prelije torta. U ovu glazuru može se na kraju dodati i margarin. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+673)

Dodajte svoju verziju / Napišite kako vam je uspjelo / Postavite pitanje... OVDJE

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

"Još jedan recept iz TOP 50"