Glazura od čokolade

20 dkg šećera u kockama 16 dkg čokolade 2 dl vode Postupak pripreme Šećer prelijte vodom i kuhajte dok se ne pročisti i malo zgusne. Čokolada se otopi i u nju pomalo umiješa vruća kuhana šećerna otopina. Smjesa se ne miješa na vatri, pa kad glazura postane dovoljno gusta, njome se prelije torta. U ovu glazuru može se na kraju dodati i margarin. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+673)

Sastojci

  • 20 dkg šećera u kockama
  • 16 dkg čokolade
  • 2 dl vode

Postupak pripreme

Šećer prelijte vodom i kuhajte dok se ne pročisti i malo zgusne. Čokolada se otopi i u nju pomalo umiješa vruća kuhana šećerna otopina. Smjesa se ne miješa na vatri, pa kad glazura postane dovoljno gusta, njome se prelije torta. U ovu glazuru može se na kraju dodati i margarin.

Prosjek: 4 (+673)

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Bajadera - PROČITAJTE Doboš torta - PROČITAJTE Caruso šnite - PROČITAJTE Išleri - PROČITAJTE a la mađarica - PROČITAJTE