Torta od lješnjaka

recepti_bez_slike
25 dkg šećera 12 dkg citronata 25 dkg lješnjaka 8 bjelanjaka (snijeg) 15 dkg čokolade glazura od čokolade Postupak pripreme Lješnjake popržite i sameljite. Čokoladu izribajte, a citronat isjeckajte. Bjelanjke tucite  u čvrsti snijeg u koji pomalo utucite šećer. Zatim u snijeg dodajte lješnjake, čokoladu i citronat. Smjesu ispecite u namazanom i papirom obloženom obliku, a kad se ohladi, namažite marmeladom i prelijte glazurom od čokolade. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+480)

Sastojci

  • 25 dkg šećera
  • 12 dkg citronata
  • 25 dkg lješnjaka
  • 8 bjelanjaka (snijeg)
  • 15 dkg čokolade
  • glazura od čokolade

Postupak pripreme

Lješnjake popržite i sameljite. Čokoladu izribajte, a citronat isjeckajte. Bjelanjke tucite  u čvrsti snijeg u koji pomalo utucite šećer. Zatim u snijeg dodajte lješnjake, čokoladu i citronat. Smjesu ispecite u namazanom i papirom obloženom obliku, a kad se ohladi, namažite marmeladom i prelijte glazurom od čokolade.

Prosjek: 4 (+480)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)