Salama od oblatne

Autor: Suzana Gleđ   (palac x 85974) |moji recepti

1
2 jaja, 25 dag margarina, 10 dag čokolade, 25 dag šećera, sok pola limuna, 15 dag sjeckanih, suhih smokava, 15 dag grožđica, 15 dag sjeckanih oraha, oblatne Priprema Jaja sa šećerom miješati na laganoj vatri,dodati margarin i čokoladu.Kad se otopi dodati i sušeno voće i sok limuna,Miješati još malo da se malo zgusne. Oblatne staviti na vlažnu krpu, da omekšaju(oko 10 min.).Malo prohlađeni nadjev premazati preko oblatne i zarolati.Ostaviti na hladnom da se stisne. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.6 (+9)
Obavezno ju radim svake godine,zbog izgleda i okusa.Jako je sočna, ali više se ni sama ne sjećam od kud mi recept.
Recepti - 4 - slika

Sastojci

2 jaja, 25 dag margarina, 10 dag čokolade, 25 dag šećera, sok pola limuna, 15 dag sjeckanih, suhih smokava, 15 dag grožđica, 15 dag sjeckanih oraha, oblatne

Priprema

Jaja sa šećerom miješati na laganoj vatri,dodati margarin i čokoladu.Kad se otopi dodati i sušeno voće i sok limuna,Miješati još malo da se malo zgusne.

Oblatne staviti na vlažnu krpu, da omekšaju(oko 10 min.).Malo prohlađeni nadjev premazati preko oblatne i zarolati.Ostaviti na hladnom da se stisne.

Prosjek: 4.6 (+9)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)