Salama od oblatne

Autor: Suzana Gleđ   (palac x 25065) |moji recepti

1
2 jaja, 25 dag margarina, 10 dag čokolade, 25 dag šećera, sok pola limuna, 15 dag sjeckanih, suhih smokava, 15 dag grožđica, 15 dag sjeckanih oraha, oblatne Priprema Jaja sa šećerom miješati na laganoj vatri,dodati margarin i čokoladu.Kad se otopi dodati i sušeno voće i sok limuna,Miješati još malo da se malo zgusne. Oblatne staviti na vlažnu krpu, da omekšaju(oko 10 min.).Malo prohlađeni nadjev premazati preko oblatne i zarolati.Ostaviti na hladnom da se stisne. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.6 (+9)
Obavezno ju radim svake godine,zbog izgleda i okusa.Jako je sočna, ali više se ni sama ne sjećam od kud mi recept.
Recepti - 4 - slika

Sastojci

2 jaja, 25 dag margarina, 10 dag čokolade, 25 dag šećera, sok pola limuna, 15 dag sjeckanih, suhih smokava, 15 dag grožđica, 15 dag sjeckanih oraha, oblatne

Priprema

Jaja sa šećerom miješati na laganoj vatri,dodati margarin i čokoladu.Kad se otopi dodati i sušeno voće i sok limuna,Miješati još malo da se malo zgusne.

Oblatne staviti na vlažnu krpu, da omekšaju(oko 10 min.).Malo prohlađeni nadjev premazati preko oblatne i zarolati.Ostaviti na hladnom da se stisne.

Prosjek: 4.6 (+9)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Pišinger oblatne - PROČITAJTE Malinasto osvježenje - PROČITAJTE Kolač od oraha i šumskog voća - PROČITAJTE Rolada sa bananama - PROČITAJTE Kolač s oblatnama - PROČITAJTE