Puding kolač

Recept za puding kolač predložila je karla.
Sastojci
- 2 pudinga - čokolada i vanilija
- petit keksi
- šlag
- mlijeko
Postupak pripreme
U tepsiju posložiti petit kekse (umakali smo ih u mlijeko), skuhati puding od vanilije ili čokolade, naliti pričekati malo zatim opet posložiti petit kekse i skuhati pudin i opet naliti. Pričekati pa opet posložiti petit kekse, i ostaviti da se ohladi. Napomene Bolje je napraviti dan prije pa onda taj dan kada će te posluživati na petit kekse staviti šlag. Može se ukrasiti kakaom.. DOBAR TEK!!!!!:D
- Vrijeme pripreme: 30 minuta
- Broj osoba: 6
- Vaše oznake (tagovi): kolači i slasticem puding / kolač od keksa / kolači i slastice / kolači s čokoladom
- Sastojci: šlag / puding od vanilije / mlijeko / keksi






SarmaZa sarmu ćete trebati nabaviti slijedeće sastojke:
glavicu kiselog kupusa
0,5 kg ribanog kiselog...
Salama od čokoladeSastojci za salamu od čokolade
250 g oraha
250 g šećera
200 g čokolade
50 g kakaa
Priprema...
Kolač s oblatnamaSastojci
Paket gotovih oblatni
Krema od oraha
20 dkg oraha
20 dkg šećera u prahu
15 dkg...
LondonericeZa londonerice će vam trebati...
Sastojci za tijesto
3 žutanjka
30 dkg brašna
18 dkg...
Domaće krvaviceZa 5 kg smjese trebat će vam:
2-3 svinjske glave
1 kg svinjskih pluća
1 kg svinjskih jezika
1/2 kg...
Orah kockeZa biskvit
25 dkg mljevenih oraha
4 jaja
20 dkg šećera u prahu
15 dkg maslaca
4 dkg bra...
Mak kockeSastojci
7 jaja
250 g mljevenog maka
250 g kristal šećera
150 g maslaca
1 šalica (35...
Pečeni buncekSastojci
buncek (dimljena svinjska koljenica) – za četiri osobe morao bi biti težak oko 1 kg...
Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom.
Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
Međimurska gibanicaSvi sastojci potrebni za međimursku gibanicu
1/2 kg listova za savijaču
Nadjev od maka
20 dkg...
e takve kolače volim - jednostavni, jeftini, brzo gotovi, brzo se pojedu i - meni najvažnije - ne mogu pogrijesiti nista u pripremi kolača. Ponekad - kad trebam malo veću količinu - pudnig napravim na manje mlijeka pa kad je ohlađen pomiješam sa malo šlaga da dobijem meku kremu.