Pečene krvavice

recepti_bez_slike
2 krvavice  3 dkg masti Priprema: Kad su krvavice gotove, one se kuhaju, pa ih možemo jesti kao narezak, a možemo ih peći cijele ili ih možemo izrezati na šnite koje naglo ispečemo s obje strane, ali ih prije toga uvaljamo u brašno. Krvavice obično pečemo ucijelo tako da ih na trenutak stavimo u toplu vodu, obrišemo, namažemo mašću i stavimo peći. Peku se polagano, a dobro se ispeku u pećnici kod umjerene vatre. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.2 (+5) ‹ Krvavice najbolji recept Krvavice ›

Sastojci:

  • 2 krvavice 
  • 3 dkg masti

Priprema:

Kad su krvavice gotove, one se kuhaju, pa ih možemo jesti kao narezak, a možemo ih peći cijele ili ih možemo izrezati na šnite koje naglo ispečemo s obje strane, ali ih prije toga uvaljamo u brašno. Krvavice obično pečemo ucijelo tako da ih na trenutak stavimo u toplu vodu, obrišemo, namažemo mašću i stavimo peći. Peku se polagano, a dobro se ispeku u pećnici kod umjerene vatre.

Prosjek: 4.2 (+5)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)