Prepeličja jaja

Martina traži recept za ukiseljena prepeličja jaja

1
Slika korisnika nena's

Ovo je stranice http://www.coolinarika.com/clanak/jestiva-jaja

Za delikatesna jaja prepelica u octu, u ½ l bijelog vinskog octa dodajte ½ čajne žličice zrna papra, ½ čajne žličice zrna gorčice, grančicu ružmarina, grančicu kadulje, 1 ljuti feferon, 2 klinčića, ½ čajne žličice šećera, ½ čajne žličice soli. Ocat polagano kuhajte i ohladite. U međuvremenu 16 jaja prepelice stavite kuhati na vatru, te kada voda zavri, kuhajte ih deset minuta. Ohladite ih, ogulite i posložite u staklenku. Jaja zalijte s pripremljenim octom, zatvorite te prije posluživanja čuvajte mjesec dana na hladnom.

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.