povrće u woku

Autor: Snježana Koprivnjak   (palac x 34) |moji recepti

0
recepti_bez_slike

Izdinstati sitno rezani crveni i bijeli luk,malo podliti vode,dodati narezane sitno tikvice,svježe paprike,krumpira na kockice,sitno narezanu mrkvu,svježe rajčice.To dinstati u vrlo malo vode,zato je dobar wok,da se ne lijepi.Dodati narezane svježe rajčice,sol,vegeta,po ukusu.Dodati obarene ili mahune ili grašak.Odabrati jedno od toga znači da prevladava u odnosu na drugo povrće.Kad je kuhano sve povrće,ostaviti da voda skoro posve ispari.To bude više gusto,skoro kao pire krompir.

No votes yet
Link izvora / potpis autora: snježana vukić
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Varivo od mahuna - PROČITAJTE Kozlić na teću - PROČITAJTE Penne na vrtlarski - PROČITAJTE Gravče na tavče - PROČITAJTE Srdele na pašticadu - PROČITAJTE