Krem juha od gljiva

recepti_bez_slike
1½ šalice nasjeckanih svježih gljiva (raznih vrsta, primjerice bukovača, vrganja, šampinjona, shiitake) ¼ šalice indijskih oraščića ½ šalice vode, malo soli ⅟₃ šalice usitnjenih svježih gljiva (za posipanje), peršin Priprema: Operite i osušite gljive. Sitno ih nasjeckajte. Dodajte sve sastojke u blender. Miksajte malo duže da vam juha bude mlaka. Ulijte juhu u tanjur. Na vrh dodajte nekoliko kriški gljiva i sitno nasjeckanog peršina. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 1½ šalice nasjeckanih svježih gljiva (raznih vrsta, primjerice bukovača, vrganja, šampinjona, shiitake)
  • ¼ šalice indijskih oraščića
  • ½ šalice vode, malo soli
  • ⅟₃ šalice usitnjenih svježih gljiva (za posipanje), peršin

Priprema:

Operite i osušite gljive. Sitno ih nasjeckajte. Dodajte sve sastojke u blender. Miksajte malo duže da vam juha bude mlaka. Ulijte juhu
u tanjur. Na vrh dodajte nekoliko kriški gljiva i sitno nasjeckanog peršina.

No votes yet
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.

Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
  • Vaše oznake (tagovi): juha
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)