Krem juha od gljiva
Sastojci:
- 1½ šalice nasjeckanih svježih gljiva (raznih vrsta, primjerice bukovača, vrganja, šampinjona, shiitake)
- ¼ šalice indijskih oraščića
- ½ šalice vode, malo soli
- ⅟₃ šalice usitnjenih svježih gljiva (za posipanje), peršin
Priprema:
Operite i osušite gljive. Sitno ih nasjeckajte. Dodajte sve sastojke u blender. Miksajte malo duže da vam juha bude mlaka. Ulijte juhu
u tanjur. Na vrh dodajte nekoliko kriški gljiva i sitno nasjeckanog peršina.
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
Recept je preuzet iz knjige "Sirova hrana"
Sirovom hranom do zadovoljstva i zdravlja!
U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi naći ćete savjete kako obogatiti prehranu sirovom hranom i pripremiti ukusne sirove obroke.
Prehrana sirovom hranom razbistrit će vam um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg organizma i dati vam snage da otjerate bolesti.
Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: SIROVA HRANA
- Vaše oznake (tagovi): juha