Pačja prsa u miso marinadi sa bagremovim medom i bučinim uljem

Sastojci:
- 0.400 kg pačja prsa
- miso marinada:
- 1 žlica miso
- 1 žlic abagremov med
- 1 žlica bučino ulje
- soya sos
Priprema:
Pomiješati sve sastojke za marinadu.
Na tavu dodati pačja prsa okrenuta sa kožom prema dole. Pržiti na laganoj vatri 6 minuta tada okrenuti prsa na drugu stranu i peći u pečnici na 180 stupnjeva još 6 minuta. Izvaditi iz pečnice premazati pripremljenom marinadom i ostaviti da odstoji u tavi još 2 minute. Ovako pripremljena prsa ostaviti 2 minute na rešetki ili na dasci za rezanje i rezati na ploške debljine 5 mm.
Link izvora / potpis autora: Mislav Božić
- Vaše oznake (tagovi): jela od peradi
- Sastojci: bučino ulje / med







Kolač s oblatnamaSastojci
Paket gotovih oblatni
Krema od oraha
20 dkg oraha
20 dkg šećera u prahu
15 dkg...
Domaće krvaviceDakle, nabavite li sve potrebne sastojke, pokušajte sami. Ne bi trebalo biti teško....
Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom.
Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
Domaće krvaviceZa 5 kg smjese trebat će vam:
2-3 svinjske glave
1 kg svinjskih pluća
1 kg svinjskih jezika
1/2 kg...
BajaderaSastojci za bajaderu:
800 g šećera
1/2 litre vode
250 g maslaca
300 g oraha
300 g mljevenih...
IšleriZa tijesto
15 dkg kristal šećera
15 dkg oraha (lješnjaka ili badema)
30 dkg maslaca...
Orah kockeZa biskvit
25 dkg mljevenih oraha
4 jaja
20 dkg šećera u prahu
15 dkg maslaca
4 dkg bra...
Francuska salataNaravno, i u ostalim prilikama s ovom francuskom salatom ćete salatom pokupiti pohvale svih...
LondonericeZa londonerice će vam trebati...
Sastojci za tijesto
3 žutanjka
30 dkg brašna
18 dkg...
Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...