Pačja prsa u miso marinadi sa bagremovim medom i bučinim uljem

recepti_bez_slike
0.400 kg pačja prsa miso marinada: 1 žlica miso 1 žlic abagremov med 1 žlica bučino ulje soya sos   Priprema: Pomiješati sve sastojke za marinadu. Na tavu dodati pačja prsa okrenuta sa kožom prema dole. Pržiti na laganoj vatri 6 minuta tada okrenuti prsa na drugu stranu i peći u pečnici na 180 stupnjeva još 6 minuta. Izvaditi iz pečnice premazati pripremljenom marinadom i ostaviti da odstoji u tavi još 2 minute. Ovako pripremljena prsa ostaviti 2 minute na rešetki ili na dasci za rezanje i rezati na ploške debljine 5 mm.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 0.400 kg pačja prsa
  • miso marinada:
  • 1 žlica miso
  • 1 žlic abagremov med
  • 1 žlica bučino ulje
  • soya sos  

Priprema:

Pomiješati sve sastojke za marinadu.
Na tavu dodati pačja prsa okrenuta sa kožom prema dole. Pržiti na laganoj vatri 6 minuta tada okrenuti prsa na drugu stranu i peći u pečnici na 180 stupnjeva još 6 minuta. Izvaditi iz pečnice premazati pripremljenom marinadom i ostaviti da odstoji u tavi još 2 minute. Ovako pripremljena prsa ostaviti 2 minute na rešetki ili na dasci za rezanje i rezati na ploške debljine 5 mm.
 

No votes yet
Link izvora / potpis autora: Mislav Božić
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)