Kuharice
Odmah preuzmite dostupnu kuharicu, a za par dana dođite pogledati jesmo li obajvili slijedeću. Svaka kuharica će biti nekoliko dana besplatna za preuzimanje.
Slijedeći linkovi za preuzimanje bez registracije bit će objavljeni za desetak dana, za sada kuharice možete preuzeti na stari način preko ovog linka http://www.recepti.hr/kuharica/pdf-kuharica-drugo-izdanje
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
Pronađite ideje za sutra
I ovo trebate pogledati:
Sezona je za..
- PudingPriprema pudigna kako su ga radile naše bake bit će jednako brza, a ipak bogatijeg i aromatičnijeg...
- Pileći paprikašSastojci: 600 g miješanog rasjeka piletine 300 g svježih raznobojnih paprika 1 luk srednje...
- Zlevanka Sastojci 2 šalice kukuruzne krupice pofuriti s šalicom i pol kipuće vode (najmanje...
- Slana savijača od sira Uz malo vremena i volje kore za savijaču mogu se napraviti i doma (i trud će biti nagrađen ipak...
- Pašteta od pileće...Sastojci: 40 dkg pilećih jetrica 25 dkg slanine (ili pancete), što mesnatije 2 kuhana jaja...
- Kako napraviti dizano...Sastojci 800 grama glatkog brašna tip 550 ili namjenskog brašna za dizana tijesta...
- Anina sirna pitaOva fina Anina sirna pita moj je apsolutni favorit među slasticama koje pripremam. Brzo je gotova,...
- PljeskavicaSastojci 40 dkg mljevene govedine + 40 dkg mljevene svinjetine 1 manja glavica luka 1 svežanj...
- Zagorski štrukliSastojci za tijesto: 400 g brašna 1 jaje 1 žlica ulja sol Sastojci za nadjev: 1,2...
- Varivo od krastavacaSastojci: 50 g putra 1/2 žličice kimla 1 žlicu brašna 2 režnja češnjaka 3 (...
Savrseno!
Super ponuda,tko voli kuhinju,nema šanse da nešto ne pronađe za sebe.
Hvala za divne recepte
Svatko od nas je anđeo sa samo jednim krilom, a letjeti možemo tek zagrljeni
Hhvala vam na dobro koncipiranoj kuharici!Ajngemahtec
tj recept me vratio u djetinjstvo kad je meni moja
mama kuhala to jelo!!1
Izazvali ste me da sutra to isto po vašem receptu pripremim mojoj obitelji!
predivno - hvala velika
Hvala.
Jedan od drugoga bolji i zanimljiviji recept, treba jos vremena za detaljnije upoznavanje Hvala
Buducnost je u svinjama - krmcima a buducnost svinja - krmaka je u kobasicama
Ovo je bila baš dobra ideja, HVALA.
Prezadovoljna! Vrlo jasno i lijepo prikzano,krećemo na nove užitke
Kako su mi se okice zacaklile kada sam na prvom mjestu ugledao knedle sa šljivama, možda ih netko voli isto kao i ja ali ih ne može mnogo njih pojesti količinski, mnogo je anegdota u životu svih mojih knedli ispričano a da knedličke mogu pričati bila bi to zanimljiva kuharica, baš me zanima koliko ću ih smazati sa ovim receptom pozdrav!!!!!