Browni

1½ šalice lješnjaka ili badema ½ šalice kakaa u prahu, sirovog ⅟₃ šalice sušenog kokosa 1 žličica cimeta 2 šalice datulj malo vanilije Preljev: ½ šalice lješnjaka 2 žlice kokosa 2 žličice kokosova ulja, rastopljenog u dehidratoru Priprema: Sameljite u multipraktiku lješnjake, kakao, kokos i cimet. Dodajte datulje, ¼ šalice vode te miksajte dok se sve ne prožme. Dodajte vaniliju i miksajte. Izrežite u kockice. U multipraktiku sve sastojke za preljev ugrubo izmiksajte i prelijte preko kolača. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Ovo je varijanta sirovog brownija
Recepti - 5 - slika

Sastojci:

1½ šalice lješnjaka ili badema
½ šalice kakaa u prahu, sirovog
⅟₃ šalice
sušenog kokosa
1 žličica cimeta
2 šalice datulj
malo vanilije

Preljev:

½ šalice lješnjaka
2 žlice kokosa
2 žličice kokosova ulja, rastopljenog u dehidratoru

Priprema:

Sameljite u multipraktiku lješnjake, kakao, kokos i cimet. Dodajte datulje, ¼ šalice vode te miksajte dok se sve ne prožme. Dodajte vaniliju i miksajte. Izrežite u kockice. U multipraktiku sve sastojke za preljev ugrubo izmiksajte i prelijte preko kolača.

No votes yet
Link izvora / potpis autora: SIROVA HRANA
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)