Bounty

• 1 šalica badema • 1 šalica sušenog kokosa • 2 žlice kakaa u prahu • ½ šalice datulja, natopljenih u malo tople vode Krema od kokosa: • ½ šalice indijskih oraščića, natopljenih najmanje 3 sata • 2 šalice sušenog kokosa • 2 žlice agavina sirupa • 1 žlica kokosova mlijeka • malo vanilije Čokoladna glazura: • ⅟₃ šalice kokosova ulja • 2 žlice kakaa u prahu • 2 žlice agavina sirupa Priprema: Stavite sve sastojke, osim datulja, u multipraktik i miksajte. Dodajte datulje i miksajte dok se ne dobijete teksturu tijesta. Smjesa se treba držati zajedno kad se pritisne. Raširite po kalupu i stavite u zamrzivač dok radite kremu. Za kremu od kokosa, miksajte sve sastojke dok ne dobijete gušću teksturu. Raširite po vrhu kore, a zatim vratite u zamrzivač dok radite čokoladnu glazuru. Za čokoladnu glazuru, rastopite kokosovo ulje u vrućoj vodi. Dodajte kakao u prahu i agavin sirup. Pomiješajte da se dobro poveže (ako će se odvajati, to neće biti lijepa glatka čokolada). Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Recepti - 3 - slika

Sastojci:

  • • 1 šalica badema
  • • 1 šalica sušenog kokosa
  • • 2 žlice kakaa u prahu
  • • ½ šalice datulja, natopljenih u malo tople vode

Krema od kokosa:

  • • ½ šalice indijskih oraščića, natopljenih najmanje 3 sata
  • • 2 šalice sušenog kokosa
  • • 2 žlice agavina sirupa
  • • 1 žlica kokosova mlijeka
  • • malo vanilije

Čokoladna glazura:

  • • ⅟₃ šalice kokosova ulja
  • • 2 žlice kakaa u prahu
  • • 2 žlice agavina sirupa

Priprema:

Stavite sve sastojke, osim datulja, u multipraktik i miksajte. Dodajte datulje i miksajte dok se ne dobijete teksturu tijesta. Smjesa se treba držati zajedno kad se pritisne. Raširite po kalupu i stavite u zamrzivač dok radite kremu. Za kremu od kokosa, miksajte sve sastojke dok ne dobijete gušću teksturu. Raširite po vrhu kore, a zatim vratite u zamrzivač dok radite čokoladnu glazuru.
Za čokoladnu glazuru, rastopite kokosovo ulje u vrućoj vodi. Dodajte kakao u prahu i agavin sirup. Pomiješajte da se dobro poveže (ako će se odvajati, to neće biti lijepa glatka čokolada).

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)