Pirjana jetrica

recepti_bez_slike
1/2 kg teleće jetrice  papar  7 dkg masti voda  10 dkg luka  sol Priprema: Jetrica možemo ostaviti u mlijeku 1 sat. Na mast se stavi na šnite izrezani luk, pa kad malo zažuti, dolijeva se vodom dok se ne raskuha. Zatim se jetru očisti od kožice, izreže i stavi na mast na kojoj se pirjao na šnite izrezani luk i pomalo dolijeva vodom. Kad je luk mekan, moramo jetru naglo pirjati (do 5 minuta), onda se dolije malo vode, pusti prokuhati, soli se i papri te odmah servira. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+105)

Sastojci:

  • 1/2 kg teleće jetrice 
  • papar 
  • 7 dkg masti
  • voda 
  • 10 dkg luka 
  • sol

Priprema:

Jetrica možemo ostaviti u mlijeku 1 sat. Na mast se stavi na šnite izrezani luk, pa kad malo zažuti, dolijeva se vodom dok se ne raskuha. Zatim se jetru očisti od kožice, izreže i stavi na mast na kojoj se pirjao na šnite izrezani luk i pomalo dolijeva vodom. Kad je luk mekan, moramo jetru naglo pirjati (do 5 minuta), onda se dolije malo vode, pusti prokuhati, soli se i papri te odmah servira.

Prosjek: 4 (+105)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)