Paprikaš od peradi

recepti_bez_slike
2 pileta, patka ili guska  1 dkg brašna  4 dkg masti  sol, voda  20 dkg luka  pasirana rajčica crvena paprika  1 dl kiselog vrhnja Priprema: Na vruću mast stavi se na šnite rezani luk, prži dok ne postane svijetložute boje te doda malo paprike. Razrezana perad soli se i doda na luk. Najprije se pirja u svome soku, zatim se pobrašni, a kad je brašno poprženo, dolije se vodom. Pirja se pokriveno dok ne bude mekano i doda vrhnje. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+529)
Obožavamo paprikaše, a kao prilog može poslužiti sve - od riže, pire krumpira do njoka i tjestenine.

Sastojci:

  • 2 pileta, patka ili guska 
  • 1 dkg brašna 
  • 4 dkg masti 
  • sol, voda 
  • 20 dkg luka 
  • pasirana rajčica
  • crvena paprika 
  • 1 dl kiselog vrhnja

Priprema:

Na vruću mast stavi se na šnite rezani luk, prži dok ne postane svijetložute boje te doda malo paprike. Razrezana perad soli se i doda na luk. Najprije se pirja u svome soku, zatim se pobrašni, a kad je brašno poprženo, dolije se vodom. Pirja se pokriveno dok ne bude mekano i doda vrhnje.

Prosjek: 4 (+529)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)