80 dag ovčetine od buta
3 režnja češnjaka
2 glavice luka
ulje
papar
sol
Priprema:
Ovčji but očistite od kožice i žilica. Narežite ga na odreske i malo natucite batićem. Premažite ih uljem u kojem je odstajao nasjeckani češnjak. Zatim odreske stavite na zagrijani roštilj na nauljenu rešetku kako biste spriječili zagorijevanje i lakše okretali meso. Upravo uz okretanje odrezaka pecite ih da svuda budu jednako pečeni. Kad su pak pečeni, posolite ih i dodajte papra po želji. Složite ih na pladanj, pospite krupno narezanim lukom i odmah poslužite.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+885)
Sastojci:
- 80 dag ovčetine od buta
- 3 režnja češnjaka
- 2 glavice luka
- ulje
- papar
- sol
Priprema:
Ovčji but očistite od kožice i žilica. Narežite ga na odreske i malo natucite batićem. Premažite ih uljem u kojem je odstajao nasjeckani češnjak. Zatim odreske stavite na zagrijani roštilj na nauljenu rešetku kako biste spriječili zagorijevanje i lakše okretali meso. Upravo uz okretanje odrezaka pecite ih da svuda budu jednako pečeni. Kad su pak pečeni, posolite ih i dodajte papra po želji. Složite ih na pladanj, pospite krupno narezanim lukom i odmah poslužite.