Ovčetina na pastirski način na roštilju

recepti_bez_slike
80 dag ovčetine od buta 3 režnja češnjaka 2 glavice luka ulje papar sol Priprema: Ovčji but očistite od kožice i žilica. Narežite ga na odreske i malo natucite batićem. Premažite ih uljem u kojem je odstajao nasjeckani češnjak. Zatim odreske stavite na zagrijani roštilj na nauljenu rešetku kako biste spriječili zagorijevanje i lakše okretali meso. Upravo uz okretanje odrezaka pecite ih da svuda budu jednako pečeni. Kad su pak pečeni, posolite ih i dodajte papra po želji. Složite ih na pladanj, pospite krupno narezanim lukom i odmah poslužite.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+885)

Sastojci:

  • 80 dag ovčetine od buta
  • 3 režnja češnjaka
  • 2 glavice luka
  • ulje
  • papar
  • sol

Priprema:

Ovčji but očistite od kožice i žilica. Narežite ga na odreske i malo natucite batićem. Premažite ih uljem u kojem je odstajao nasjeckani češnjak. Zatim odreske stavite na zagrijani roštilj na nauljenu rešetku kako biste spriječili zagorijevanje i lakše okretali meso. Upravo uz okretanje odrezaka pecite ih da svuda budu jednako pečeni. Kad su pak pečeni, posolite ih i dodajte papra po želji. Složite ih na pladanj, pospite krupno narezanim lukom i odmah poslužite.

 

Prosjek: 4 (+885)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)