1 kg zelja
3 dkg luka
4 dkg masti
sol
2 dkg brašna
paprika
Priprema:
Zelje se mekano kuha. Poslije se napravi zaprška, isprži na njoj sitno nasjeckani luk, zalije hladnom vodom, a onda vodom u kojoj se kuhalo zelje. Dodajte malo paprike i soli. Zelje je bolje ako se u njemu kuha suho meso, ali ga onda ne treba soliti a ne treba ni zaprška.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+548)
Sastojci:
- 1 kg zelja
- 3 dkg luka
- 4 dkg masti
- sol
- 2 dkg brašna
- paprika
Priprema:
Zelje se mekano kuha. Poslije se napravi zaprška, isprži na njoj sitno nasjeckani luk, zalije hladnom vodom, a onda vodom u kojoj se kuhalo zelje. Dodajte malo paprike i soli. Zelje je bolje ako se u njemu kuha suho meso, ali ga onda ne treba soliti a ne treba ni zaprška.