Inčuni u limunu

Autor: Josip Krušec   (palac x 3635) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
20 dkg fileta svježih, ali svježih inčuna 5 limuna 4-5 bibera u zrnu mala grančica ružmarina prstohvat majčine dušice Priprema: U staklenu teglicu posložiti filete inčuna (svježih), staviti biber u zrnu, posipati s prstohvatom majčine dušice, staviti malu grančicu ružmarina i sve preiliti limunovim sokom tako da inčuni ostanu prekriveni ( potopljeni) Zatvoriti staklenku i ostaviti preko noči. Drugi dan izvaditi inčune, servirati na tanjurič i preliti ih maslinovim uljem.....  Ovo je odlično predjelo..... :)   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.5 (+2)
Ovo vrlo jednostavno riblje predjelo nije ništa novo, nadam se da ga znadete, ali zgodno ga ponoviti....

Potrebno:

  • 20 dkg fileta svježih, ali svježih inčuna
  • 5 limuna
  • 4-5 bibera u zrnu
  • mala grančica ružmarina
  • prstohvat majčine dušice

Priprema:

U staklenu teglicu posložiti filete inčuna (svježih), staviti biber u zrnu, posipati s prstohvatom majčine dušice, staviti malu grančicu ružmarina i sve preiliti limunovim sokom tako da inčuni ostanu prekriveni ( potopljeni)

Zatvoriti staklenku i ostaviti preko noči.

Drugi dan izvaditi inčune, servirati na tanjurič i preliti ih maslinovim uljem..... 

Ovo je odlično predjelo..... :)

 

Prosjek: 3.5 (+2)
Link izvora / potpis autora: Josip Krušec
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...