Preljev od tikvica

crvena paprika luk peršin tikvice sol brašno vrhnje Priprava:  Pirjajte luk do zlatnožute boje, dodajte crvenu papriku, sjeckano peršinovo lišće, naribane tikvice (mogu biti svježe ili zamrznute, već naribane). Tikvice malo osolite i pirjajte. Dodajte malo brašna, vrhnja i po potrebi posolite.    Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.3 (+4)
Inače nisam ljubitelj tikvica, ali ovo je jedini način na koji mi zbilja jako odgovaraju. Ovaj preljev najčešće spremam uz pire krumpir.
Preljev od tikvica

Sastojci:

  • crvena paprika
  • luk
  • peršin
  • tikvice
  • sol
  • brašno
  • vrhnje

Priprava: 

Pirjajte luk do zlatnožute boje, dodajte crvenu papriku, sjeckano peršinovo lišće, naribane tikvice (mogu biti svježe ili zamrznute, već naribane). Tikvice malo osolite i pirjajte. Dodajte malo brašna, vrhnja i po potrebi posolite. 

 

Prosjek: 4.3 (+4)
Link izvora / potpis autora: fotografija: redakcija
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika admin's

Hvala puno na lijepom komentaru

2
Slika korisnika Katunjanka's

Mogu samo pohvaliti ovu stranicu.Recepti jednostavni, božanski dobri.Svaka čast.Jedino se tu nađem dobro!

3
Slika korisnika Ana Strgar's

Super je ovaj preljev od tikvica.