Poširana jaja

recepti_bez_slike
8 jaja 0,6 l vode umak od rajčice ocat priprema: U zaoctenu vodu (kad zakipi) pažljivo se razbije jedno jaje i pomoću žlice stavi se bjelanjak preko žumanjka. Jaje se kuha jedno po jedno, a svako treba kuhati 3 minute. Kad su jaja kuhana, stavljaju se u umak od rajčice. Poširana jaja mogu se i hladna servirati, samo se onda stave na šnitu kruha i preliju nekim hladnim umakom ili majonezom te ukrase. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+430)
Jaja u bilo kojoj kombinaciji super su za zdravi doručak...

Sastojci:

  • 8 jaja
  • 0,6 l vode
  • umak od rajčice
  • ocat

priprema:

U zaoctenu vodu (kad zakipi) pažljivo se razbije jedno jaje i pomoću žlice stavi se bjelanjak preko žumanjka. Jaje se kuha jedno po jedno, a svako treba kuhati 3 minute. Kad su jaja kuhana, stavljaju se u umak od rajčice. Poširana jaja mogu se i hladna servirati, samo se onda stave na šnitu kruha i preliju nekim hladnim umakom ili majonezom te ukrase.

Prosjek: 4 (+430)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)