Pečena patka

recepti_bez_slike
4 dkg masti  1 patka  sol  1 dkg maslaca voda Priprema: Patka se očisti, opere, pa kad je posve očišćena od perja, osoli se i stavi u pećnicu. Polije se mašću i marljivo zalijeva 3/4-1 sat. Kad je pečena i mekana, namaže se maslacem te ostavi još malo u pećnici. Soku se dolije voda i pusti da zakuha. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+2)

Sastojci:

  • 4 dkg masti 
  • 1 patka 
  • sol 
  • 1 dkg maslaca
  • voda

Priprema:

Patka se očisti, opere, pa kad je posve očišćena od perja, osoli se i stavi u pećnicu. Polije se mašću i marljivo zalijeva 3/4-1 sat. Kad je pečena i mekana, namaže se maslacem te ostavi još malo u pećnici. Soku se dolije voda i pusti da zakuha.

Prosjek: 4 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)