Hladna andaluzijska juha

recepti_bez_slike
sviježa rajčica 1000 g češnjak 25 g luk 100 g peršin 40 g kim 1 g krušne mrvice 100g maslinovo ulje   vinski  ocat 4 cl svježi krastavci 140 g sviježa  paprika 150 g papar    Priprema: Rajčice oprati oguljiti izvaditi sjemenke. U rajčice dodati  sol, češnjak, luk , peršin ,papar, kim i hladnu vodu, maslinovo ulje i ocat. Marinirati dva sata, a zatim izmješati mikserom, dok ne postane kaša.                 Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 2 (+1)

Sastojci:

  • sviježa rajčica 1000 g
  • češnjak 25 g
  • luk 100 g
  • peršin 40 g
  • kim 1 g
  • krušne mrvice 100g
  • maslinovo ulje  
  • vinski  ocat 4 cl
  • svježi krastavci 140 g
  • sviježa  paprika 150 g
  • papar

  

Priprema:

Rajčice oprati oguljiti izvaditi sjemenke. U rajčice dodati  sol, češnjak, luk , peršin ,papar, kim i hladnu vodu, maslinovo ulje i ocat. Marinirati dva sata, a zatim izmješati mikserom, dok ne postane kaša.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prosjek: 2 (+1)
  • Vaše oznake (tagovi): juha
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)