Topli sendviči

10 dag sira 10 dag šunke 3 kisela krastavca 1 kiselo vrhnje sol i papar 1 francuski kruh ili tost Postupak pripreme: Sir naribajte što sitnije. Šunku i krastavce nasjeckajte na kockice i sve zajedno promješajte kiselim vrhnje. Soli i papra dodajte po želji. Kruh narežit ena fete i namažit ega nadjevom. Stavite u zagrijanu pećnicu(200 STUPNJEVA) NA 10-15 MIN Dobar tek, RASTY Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.7 (+13)
Topli sendviči

Sastojci:

  • 10 dag sira
  • 10 dag šunke
  • 3 kisela krastavca
  • 1 kiselo vrhnje
  • sol i papar
  • 1 francuski kruh ili tost

Postupak pripreme:

Sir naribajte što sitnije. Šunku i krastavce nasjeckajte na kockice i sve zajedno promješajte kiselim vrhnje. Soli i papra dodajte po želji. Kruh narežit ena fete i namažit ega nadjevom. Stavite u zagrijanu pećnicu(200 STUPNJEVA) NA 10-15 MIN Dobar tek, RASTY

Prosjek: 3.7 (+13)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika SLAVICA.99's

Baš sam ujutro za doručak pravila tople sendviče.Vegeta i peršin mi se isto našli pri ruci, a i jedno jaje, malo sam eksperimentirala i dodavala još. Umjesto npr pureće šunke možete staviti i salamu, što god imate

2
Slika korisnika klaramara's

Upravo drage moje pripremam ovaj sendvič i da prste polizati ;)Isto stavih bez papra, nije mi sad nešto do papra po ovim vrućinama. Ali sendvič mi se sviđa, moram priznati da ga nisam još nikad ovako radila. Tj.nisam se sjetila vrhnja

3
Slika korisnika žana1's

Super sendvičak samo sam stavila bez soli i papra, odličan recept... Često napravim sendvič na ovaj način mojim klincima ujutro...Ako nemate peciva, može i kruh, jel da?jednom sam šnite kruha s jedne strane namočila u mlijeko i složila u lim namočenom stranom dolje. Sir i salamu naribala sam i pomješala sa ostalim sastojcima.
Smjesu sam poslagala po kruhu i pekla desetak min u pećnici, max 15-tak