Sve o roštilju i roštiljanju
Preuzmite besplatnu PDF kuharicu+vodič s 12 "čuda roštiljanja"
U kuharici donosimo recepte i "male tajne" kako biste zasjali u punome sjaju svoga umijeća ispred roštilja. Uz pomoć ljudi sa stranice renoviranje.hr prenosimo vam i korisne informacije o tome kako izgraditi vrhunski roštilj!
Sve od A do Ž - kako i gdje sagraditi roštilj, čime potpaliti vatru, koji je alat vrhunskog majstora roštilja, kako napraviti dobar žar, na koji način besprijekorno ispeći meso, ribu, povrće i voće, što je «Trio fantastikus», te kojim slasticama zaokružiti doživljaj!
Preuzimanje je krajnje jednostavno - Dovoljno je prijaviti se za preuzimanje pomoću forme ispod ovog teksta i pratiti upute koje će vam stići na email.
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
Pronađite ideje za sutra
I ovo trebate pogledati:
Sezona je za..
SarmaZa sarmu ćete trebati nabaviti slijedeće sastojke: glavicu kiselog kupusa 0,5 kg ribanog kiselog...
Pečeni buncekSastojci buncek (dimljena svinjska koljenica) – za četiri osobe morao bi biti težak oko 1 kg...
Kolač s oblatnamaSastojci Paket gotovih oblatni Krema od oraha 20 dkg oraha 20 dkg šećera u prahu 15 dkg...
Domaće krvaviceDakle, nabavite li sve potrebne sastojke, pokušajte sami. Ne bi trebalo biti teško....
Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...
IšleriZa tijesto 15 dkg kristal šećera 15 dkg oraha (lješnjaka ili badema) 30 dkg maslaca...
Mak kockeSastojci 7 jaja 250 g mljevenog maka 250 g kristal šećera 150 g maslaca 1 šalica (35...
Međimurska gibanicaSvi sastojci potrebni za međimursku gibanicu 1/2 kg listova za savijaču Nadjev od maka 20 dkg...
Lovačke knedlePriprema 1/2 kg mlječnog kruha izrezati na kockice i malo popržiti na masti 1/2 l mlijeka...
Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom. Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
Nema je ?
odlicno je
.
odlično
super
super
fino
predobro
Fino
Uvijek dobro dođe pokoji savjet i isprobani recept za roštilj.