Sve o roštilju i roštiljanju
Preuzmite besplatnu PDF kuharicu+vodič s 12 "čuda roštiljanja"
U kuharici donosimo recepte i "male tajne" kako biste zasjali u punome sjaju svoga umijeća ispred roštilja. Uz pomoć ljudi sa stranice renoviranje.hr prenosimo vam i korisne informacije o tome kako izgraditi vrhunski roštilj!
Sve od A do Ž - kako i gdje sagraditi roštilj, čime potpaliti vatru, koji je alat vrhunskog majstora roštilja, kako napraviti dobar žar, na koji način besprijekorno ispeći meso, ribu, povrće i voće, što je «Trio fantastikus», te kojim slasticama zaokružiti doživljaj!
Preuzimanje je krajnje jednostavno - Dovoljno je prijaviti se za preuzimanje pomoću forme ispod ovog teksta i pratiti upute koje će vam stići na email.
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
Pronađite ideje za sutra
I ovo trebate pogledati:
Sezona je za..
Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom. Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
Pečeni buncekSastojci buncek (dimljena svinjska koljenica) – za četiri osobe morao bi biti težak oko 1 kg...
Domaće krvaviceDakle, nabavite li sve potrebne sastojke, pokušajte sami. Ne bi trebalo biti teško....
IšleriZa tijesto 15 dkg kristal šećera 15 dkg oraha (lješnjaka ili badema) 30 dkg maslaca...
Međimurska gibanicaSvi sastojci potrebni za međimursku gibanicu 1/2 kg listova za savijaču Nadjev od maka 20 dkg...
Orah kockeZa biskvit 25 dkg mljevenih oraha 4 jaja 20 dkg šećera u prahu 15 dkg maslaca 4 dkg bra...
Bučnica i recept za...Nadjev 60 dkg buče (tikve) 30 dkg svježeg sira 4 jaja 2 žlice kiselog vrhnja soli po ukusu...
Lovačke knedlePriprema 1/2 kg mlječnog kruha izrezati na kockice i malo popržiti na masti 1/2 l mlijeka...
Mak kockeSastojci 7 jaja 250 g mljevenog maka 250 g kristal šećera 150 g maslaca 1 šalica (35...
Salama od čokoladeSastojci za salamu od čokolade 250 g oraha 250 g šećera 200 g čokolade 50 g kakaa Priprema...
Nema je ?
odlicno je
.
odlično
super
super
fino
predobro
Fino
Uvijek dobro dođe pokoji savjet i isprobani recept za roštilj.