Korisnici
Svi članovi
Članovi po početnom slovu imena
Članovi po početnom slovu imena
Nema članova koji bi se pojavili kao mogući rezultat vašeg pretraživanja. Pokušajte kliknuti na "Svi članovi" i ponovo pretražiti prema samo jednom od parametara (početno slovo, mjesto ili snalažljivost u kuhinji)
Sezona je za..
Pečeni odojakMože se poslužiti toplo pečeni ili hladan uz francusku salatu. Priprema Odojka dobro obrisati i...
Pišinger oblatne 5 kom oblatni 5 kom jaja 250 g šećera 210 g čokolade za kuhanje 210 g maslaca...
HladetinaU pripremi hladetine možete, dakle, upotrijebiti sve vrste mesa, preporučljivo ga je kombinirati s...
Božićni kuglofSastojci 200 g maslaca ili margarina (može i pola-pola) 150 g šećera 4 kom jaja 300 g bra...
KifliceU nekim receptima za kiflice ima jaja, u nekima nema ni jaja ni oraha, u nekim receptima se čak...
Kuhano vinoKuhano vino ima svoj osnosvni recept koji se može prilagođavati dodavanjem ili oduzimanjem količine...
Bakalar na bijeloGlavne podatke o bakalaru već smo napisali u receptu za brudet. Osnovna priprema bakalara je ista....
LondonericeZa londonerice će vam trebati... Sastojci za tijesto 3 žutanjka 30 dkg brašna 18 dkg...
Božićne zvjezdiceSastojci 30 dag brašna(glatkog) 20 dag margarina 10 dag šećera 9 dag mljevenih...
Sedmo neboSastojci Biskvit 4 žutanjaka 6 bjelanjaka 180 g šećera 100 g oraha 1 vanilin šećer 1 list oblatne...
Impressum | Opći uvjeti korištenja
ideja i razvoj - Hyper dizajn studio d.o.o.
dizajn Kreativa studio