Tjestenina – Academia Barilla
Moje ime je

Interesi
Nove ideje i klasični recepti za pripremu omiljene talijanske namirnice.
Uživajte u 40 recepata za odabrana talijanska jela s tjesteninom, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za jela s tjesteninom slavna u cijelome svijetu, poput vermicella s umakom od rajčica ili alla Gricia, Rigatona alla Norma ili all’Amatriciana i špageta carbonara ili špageta sa školjkama.
A tu su i recepti za ukusne pljukance s pestom ili tagliatella bolonjez. Uživajte u okusima domaće tjestenine i tradicionalnih talijanskih specijaliteta: sireva – poput skute (ricotte) ili ovčjega sira; sušenoga mesa – poput slanine, šunke ili parmskoga pršuta; povrća – poput radiča iz Trevisa, artičoka, patlidžana ili šparoga; tartufa ili balzamičnoga octa iz Modene.
Za slanje privatnih poruka morate biti logirani.
Tjestenina – Academia Barilla piše:
Naslov | Odgovora |
Osvježeno![]() |
---|---|---|
Spaccatelle s gljivama, sušenom govedinom i rikolom | 04/02/2016 - 15:40 | |
Rigatoni alla norma | 04/02/2016 - 15:33 | |
Bucatini sa sipom i graškom | 04/02/2016 - 15:26 | |
Bavette s tunom | 04/02/2016 - 15:08 |
Tjestenina – Academia Barilla komentira
Nema komentara.
ovo mi je trebalo, dugo tražim ovoako nešto
super
Tea